Για το Baroque

Δείτε μερικά αφιερώματα από ευυπόληπτα μέσα του διαδικτύου

Για το Baroque

Δείτε επίσης σύντομες κριτικές από έγκυρα μέσα
Baroque Cocktail Music Bar - Καλαμάτα - Athinorama reviewBaroque Cocktail Music Bar - Καλαμάτα - Greek Guide reviewBaroque Cocktail Music Bar - Καλαμάτα - Newsbeast reviewBaroque Cocktail Music Bar - Καλαμάτα - Auto Τρίτη review
Δυνατό cocktail spot το «Baroque» στη νυχτερινή πιάτσα της Αμφείας.
Athinorama
Στην Πλατεία Αμφείας, στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, το Baroque είναι ένα αυθεντικό bar με ενημερωμένη κάβα και ψαγμένα ποτά. Με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο θα σας κερδίσει αμέσως με τη φιλική ατμόσφαιρα, τα προσεγμένα cocktails και τις μουσικές του κόσμου που συνοδεύουν τις στιγμές σας εδώ. Είναι από τα μαγαζιά που εύκολα χαρακτηρίζονται στέκια.
greekguide.com
Για εξαιρετικά cocktails και ψαγμένες μουσικές για χορό το Baroque (Αμφείας 34) στο ιστορικό κέντρο, αποτελεί ένα από τα talk of the town. Πλήρως ενημερωμένη κάβα και βραδιές με guest bartenders και φημισμένους Έλληνες και διεθνείς djs στα ατού του.
newsbeast.gr
Στην Αμφιάς, στο ιστορικό κέντρο της πόλης, θα χορέψεις και θα πιεις βλέποντας και τα περίεργα συνθήματα κιμωλίας δίπλα στα ποτά, για να σου ξυπνά η φαντασία και το ενδιαφέρον να σχολιάσεις στην παρέα, στο ταίρι σου, στον εαυτό σου στην τελική για το τι γράφει και σκέφτεται ο κόσμος. Αλλά αν χορεύεις, το πιο πιθανό είναι ότι θα σε συνεπάρει ο καλαματιανός που βάζει τη μία επιτυχία μετά την άλλη και δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί, ενώ γίνεσαι και πάλι έφηβος στην τρέλα εκείνης της μαγικής νιότης που σε πέταγε ως τα σύννεφα.
autotriti.gr